Naša Priča

PRIČA IZA NAZIVA BUDLA CREATIVE

Budla Creative je “all-in-one” kreativni studio za animaciju, pokretnu grafiku,  grafički i digitalni dizajn, produkciju i vizualnu komunikaciju, otvoren u listopadu 2018. godine.

Bavimo se kompletnom video produkcijom, animiramo reklame, spotove, promotivne (explainer) video materijale, izrađujemo TVC reklame i video oglase raznih formata, editiramo video materijal (titlanje, montaža snimljenog materijala, edit videa za youtube kanale, postprodukcija, VFX, exporti u raznim formatima…).

Dizajniramo kompletne vizualne identitete, logotipe, izrađujemo knjige standarda, dizajniramo vizitke/posjetnice, plakate, letke, naljepnice, majice, CD covere, brošure, kataloge i sve ostale proizvode vezane uz tisak ili digitalne formate.

Iza naziva Budla Creative stoji samo jedan kreativac, dok u realizaciji projekata i samom kreativnom procesu ponekad sudjeluju i brojni stručni suradnici svojim znanjem, vještinama i savjetima osobito kada projekt zahtjeva dodatnu stručnost (izrada web stranica, fotografiranje i snimanje video sadržaja, audio produkcija,…).

U godinu dana poslovanja Budla Creative kreativni studio zadobio je povjerenje tridesetak novih zadovoljnih klijenata (Naklada Ljevak, HRT, Iverpan, Nekretnina.hr, DBA Grupa, Mitra Trade, Glazbena Kuća, PickboxTV, Ortodoncija Dičak Roguljić, Bohemian Kozmetika, Beauty Concept,…).

Zajedno smo isporučili više od 200 uspješno odrađenih projekata različitih formata na koje smo jako ponosni. Za više detalja zavirite u naš bogati portfolio.

 

BUDLA PROCES?

Budla Creative pristupa svakom zadatku držeći se uistinu jednostavnog procesa. Prva su stvar dobro postavljeni temelji i tada nastupate Vi. Na Vama je da nam što iscrpnije obražložite (ispričate, pojasnite) i opišete svoj projekt ili ideju, kako bih vam lakše i kvalitetnije mogli pomoći dostići željene ciljeve.

Informacije koje prikupim, ću sam ili uz pomoć suradnika, nakon detaljnije pripreme i analize materijala pretvoriti u storyboard ili preview skicu, ovisno o vašim željama i potrebama. Tu smo isključivo za vas! Na taj ćete način moći vizualizirati izgled vašeg videa, logotipa ili bilo kojeg drugog oblika vašeg kreativnog rješenja. Nema skrivenih iznenađenja!

U proces je uključeno tri do pet izmjena postojećeg dogovorenog koncepta. Po potrebi možemo dogovoriti i dodatne izmjene s korekcijama u budžetu, sve u svrhu poboljšanja kvalitete finalnog rezultata i kako biste VI bili u potpunosti zadovoljni.

ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

  • brzi vremenski preokret
  • vanjska suradnja s povjerenjem
  • bez skrivenih iznenađenja (transparentnost) 
  • prijateljska i bezbrižna suradnja (mi brinemo za vas)
  • dostava finalnih materijala u traženom formatu
  • mnogobrojne revizije u svrhu poboljšanja finalnog proizvoda
  • dugogodišnje iskustvo tima vrhunskih profesionalaca

JAVITE NAM SE!

Zainteresirali smo vas dovoljno da nam se želite barem javiti?
Dapače, naša mala radionica je ovdje za vas i uvijek je netko spreman zaprimiti vaš upit i potruditi se da vam se odgovori u najkraćem mogućem roku. Čekamo vas!

 

 

 

KONTROLA TROŠKOVA!

Znamo da ćete u nekim slučajevima imati budžet s kojim morate raditi, budžet kojeg je propisao klijent. Honorar i pregovori oko budžeta česta su pojava i dio poslovne svakodnevnice. Predviđene cijene koje možete pogledati u cjeniku pružaju smjernice koliko će vaš projekt koštati. Ako imate budžet za svoj projekt koji se ne podudara s objavljenim cijenama, nemojte samo otići i naći nekog drugog koji će za vas odraditi posao. Rado bi porazgovarali sa vama o vašim potrebama this websitejtime replica watchesphone case with lanyardkorting smartphonehoesjes i budžetu te pokušali doći do obostrano prihvatljivog rješenja. Ako imate projekt s kojim trebate pomoć, pošaljite nam što više detalja o njemu i mi ćemo se potruditi povratno vam se javiti sa odgovorom, ponudom ili savjetom u što kraćem roku.

NEKI OD ALATA KOJE KORISTIMO

Adobe After Effects
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe Premiere
Adobe Audition
Notion
Cinema4D
Adobe XD / Sketch

Warning: shell_exec(): Cannot execute a blank command in /home/customer/www/budla-creative.com/public_html/wp-content/themes/jevelin/footer.php on line 2

PODACI O OBRTU:

Budla Creative
Obrt za dizajn i ostale usluge,
vl. Davorin Švaner
Zagreb, Hrvatska (CRO)
MBO: 97917036

KONTAKTIRAJTE NAS

info@budla-creative.com
+385 91 6400 838

DRUŠTVENE MREŽE

ZAPRATI NAS

@budlacreative

© 2023 Budla Creative, obrt za dizajn i ostale usluge, vl. Davorin Švaner

Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti


    DizajnaAnimacijeVideo obradeWeb dizajna